Хотел "Villa Karavitsi" 3 ключа

Хотел "Villa Karavitsi" намира в Ситония на Халкидики, в непосредствена близост от село Неос Мармарас. Представлява семеен бизнес с присъствие в туристическата индустрия в продължение на повече от 20 години. Хотелът се намира на метри от частен плаж, и зелена площ от 10 дка с дървета и пъстри цветя, което го прави идеален избор за качествена и прекрасна почивка. Местоположението и приятелска атмосфера на семейството прави престоя на всеки гост незабравим.
Комплексът разполага с 21 стаи, от които 8 са с две помещения, напълно оборудвани студиа, идеални за семейства до 5 души.
На плажа към хотела се намира плажен бар, където се предлагат шезлонги и чадъри, където гостите могат да се насладят на кафе, малки обяди и коктейли.
Предлагат се 8 двустайни апартамента и 12 студиа всички удобни, просторни и светли, със самостоятелна тераса и невероятна гледка към морето, идеалени за семейства до 5 души. Всички помещения са оборудвани с климатик, телефон и напълно оборудвана кухня.
Във всеки тип настаняване се предлага безплатен достъп до интернет, паркинг и безплатно ползване на шезлонги на плажа.

Местоположение: Парадисос бийч, Неос Мармарас, Ситония, Халкидики, Гърция
Апартаменти: 12
Студиа: 8
Разстояние до плажа: 50м.
Разстояние до центъра: 300м.


Ценова листа за 2016

Нисък сезон Висок сезон Нисък сезон
През Май и Юни от 15 Юли до 31 Август от 1 Септември
Цените зависят от периода и продължителността на престоя. Направете директно запитване към хотел "Villa Karavitsi", за да получите специална оферта.
За период повече от 10 дни ползвате отстъпка от цената.
Студио за 2 души - € - € - €
Студио за 3 души 40€ 90€ 40€
Апартамент за 4 души - € - € - €